Underliga drömmar


Lars Winnerbäck


Nu ska ni får höra om min natts underliga dröm... Eller det var iofs i morse jag drömde den =P

Jag var dotter till en jätterik, ensamstående kvinna. Hon träffade då Lars Winnerbäck (?) och de blev tillsammans. Vi åkte upp till gbg för att semestra lite.. Shoppa å så.
Helt plötsligt blev jag misstänksam mot Lars, och frågade ut honom. Då förändrades hans umör helt plötsligt från glad till ondskefull.
"Jag är egentligen inte rik, utan jag ska gifta mig med din mamma, och ta hennes pengar!" sa han.
Och det hela utvecklades till en mardröm, då Lars Winnerbäck jagade mig och min mamma, och skulle döda honom. När väckarklockan ringde hade jag precis lurat honom inne på nått hotell, och låg i nån kanal där alla paddlade (nej, det var inte Göta kanal), och gömde mig när hans sprang förbi. Det var jätteläskigt.. Är jag lättskrämd? =P

tur!

tack å lov var inte min handled bruten. den var "bara" kraftigt stukad. men det är så typiskt! nu kan jag inte spela flick-sm i helgen!! å så sa läkaren att jag inte får spela förrän handleden är frisk, och det kan ta flera veckor!! men jag iaf träna skott, löpning, ben och mage. bättre än ingenting! =) I will survive (I hope =P)

AJ!

Nu sitter jag här och har skadat handleden. Det gör så jävla ont!!! Stod i mål när vi spelade fotboll på gympan, och Jesper (som spelar fotboll) laddade allt vad han hade, och sköt rätt på min hand, som böjdes bakåt. Ska in till sjukhuset vid 15.40. Hoppas att den inte är bruten. Men jag hade iaf tur, för det var iaf vänstern, så nu kan jag inte skriva, men spela handboll.. =)

VILL HA!




Har letat runt lite överallt på nätet efter snygga kläder... Här är mina favoriter... Har dock beställt calvin klein grejen längst till höger, men det är så dampigt att jag inte vet om jag har beställt trosorna eller tröjan. Men det är trosorna jag vill ha! Men jag funderar starkt på att lägga till tröjan till vänster i min order.. Är den inte sktisnygg?


veckans citat v.4

På engelska lektionen...

Jennie (läraren): Okej, Lisa, läs vad du har skrivit...
Jag: You must stop.
Jennie: Ja, för den skylten betyder att man måste stanna. Det vet väl ni som kör moppe?
Mummel lite överallt: njae...
Jennie: Ja, och så måste man säga nationalencyklopedin innan man trycker på gasen, för då har hjulen hunnit stanna. Men så kan man fuska också, och säga ne.se

Det som inte tkr det var kul, kan ta sig nånstans! =P 

olivias kvickhet =P

IGÅR:
jag (till Olivia som precis har blonderat håret):
Nu matchar din hårfärg och din hjärna för första gången!

IDAG:
Olivia:
Du vet det du sa igår om min hårfärg och hjärna... Det stämmer för jag är ju ett ljushuvud...


Nej säger jag åt det, eftersom att det tog en hel dag att komma på nått att säga emot mig =P

Greta

Så, nu var det dags. Världens coolaste tant, Greta, har nu gått bort. Klockan 19:15, alldeles nyss. Men det var hennes tur. Hon hade tur, hon fick dö stillsamnt i sömnen. Hon hade inte varit sjuk länge, men hon slapp en stor del av lidande.

Hon levde ett riktigt bra liv, det kan alla vi som kände henne säga. Det var få gånger hon hade tråkigt, och hon kunde alltid komma med nya historier från hennes ungdom.

Greta, min farfars moster, blev 87 år gammal. Hon är min förebild. Om jag ens lyckas att ha hälften så roligt i mina dar som hon har haft, då kan jag känna mig jäkligt nöjd.

R.I.P. Greta Andersson. f. 8/1 - 920, d. 21/1 - 2007 R.I.P.

skönhetslista (av mig)

Bästa skönhetstips: Motion!
Mest underskattade tips: Dricka mkt vatten
Mest överskattade: Bantning. Hälsosam livstil är mkt bättre.

Snyggaste kroppsdel på kvinnor: Läppar
Snyggaste kroppsdel på män: Rumpan, ögonen
Fulaste kroppsdel på kvinnor: Knäna, fötterna
Fulaste kroppsdel på män: om hårig: ryggen, annars fötterna
Min snyggaste kroppsdel: Läpparna (när det är naturligt röda) eller boobsen
Min fulaste kroppsdel: Mina knän, och huden.

Snyggaste manliga kändis: Hugh Grant, George Clooney och Pierce Brosnan är grymt heta.
Snyggaste kvinnlig kändis: Angelina Jolie och Jessica Alba
Snyggaste hårfärg: På tjejer rödblont, på killar ljusbrunt
Snyggaste ögonfärg: På tjejer gröna, och på killar stora bruna som man bara drunknar i.

Snyggaste klädesplagg på kvinnor: Herrskjorta
Snyggaste klädesplagg på män: Tenniströja
Fulaste klädesplagg på kvinnor: För små jeans, som man får enorma kärlekshandtag av.
Fulaste klädesplagg på män: Jeansshorts. Leave that to us guys!
Mitt snyggaste klädesplagg: Nått par av mina nya jeans.
Mitt fulaste klädesplagg: Har precis rensat ut min garderob, så jag har inget fult kvar. Men mina gamla ill-blå gymnastikbyxor (som såklart är slängda) är sjuukt fula =P

vilket vad!?!

Ja.. Då har både Martina och Sandra gått ur vårt godis/kakor/läsk vad. 20 dagar höll dom... Illa, illa. Jag ska fortfarande inte äta godis eller kakor(bara ibland). Men jag ska dricka cider ikväll.. (Hur har jag klarat mig egentligen?) Iaf.. Ska nog sticka till AG:s också.. Och köpa lite vit choklad. Bara en gång =P Den som dom har där är så jävla god!! =) Men jag är nog för lat, så det får bli lite glass eller nått istället. Nej nu ska jag fortsätta städa.. Hörs! puss

kallt...

Har varit å slängt skrot med pappa... fy faan vad kallt det är.. hela jag blev dyngsur, och iskall... Så nu sitter jag här med täcke runtomkring mig och med duntoffler på fötterna.. Men men.. Det är smällar man får ta..

veckans citat v.3

angelica: men tjejer, kom igen vi går ner och flirtar med dom som kollade efter oss när vi gick upp för trappan.
sandra: vilka var det da?
angelica: ALLA!

dagens citat

pappa: Han är för gammal för dig, Lisa
mamma: Men Johan, det skiljer lika mkt mellan dom som det gör mellan dina föräldrar...
pappa: men dom är ju lite udda..

ibland så

ibland så är ebba inte en underbar liten skapelse, utan snarare en liten djävul.. som nyss, då hon kom in i mitt rum, och satte sig och kissade i min säng. .fräscht? inte direkt.
men nu så är hon min lilla ängel igen, efter att vi hade busat i sisådär 20 minuter.. hon var rätt trött sen =P

___________________________________________________________________________________

nu blåser det inte så mkt längre =( jag tkr stormar är otroligt mysigt, särskilt om man kan sitta inomhus och titta på en skräckfilm. (med en snygg kille)

Musik-utmaning

ska då göra en musik-utmaning som emelie, lizze och fredrik har... tog några andra låtar, just for fun.

Justin Timberlake - SexyBack - Tjejkväll hemma hos Annie, i hennes jacussi.. Det var där jag hörde den först =P
Alter Bridge - Open Your Eyes - Cape Verde. Jenny lyssnade jättemkt på den då...
Linda Sundblad - Oh Father - Martina, vars brorsas kompis storebror har skrivit den.. Nån som hängde med? =P
Right Said Fred - Stand Up For The Champions - När vi vann SM. De spelade den då.. Tänker även på Rödspätte Cup påsken-05 då jag hörde den för första gången. Men även på de "riktiga" SM-finalerna, då den också spelades..
Lost Prophets - Rooftops - Estet treonas konsert. Orginalet är dock bättre. =P


vanlig lördag

en helt vanlig lördag.. eller nu är det söndag egentligen men men... jag sitter här hos familjen gustavsson, och har "bråkat" lite med uffe (såklart), och martina pajjar allt hon rör vid... som sagt en helt vanlig helg... men jag har varit borta hela dagen. vaknade med sjukt mkt träningsvärk (vi hade rätt annie) efter gårdagensträning.. och jag som trodde det skulla va rehab =S iaf.. jag fortsätter förvirrat min dag, och tar på mig trosorna som det står söndag på (nån som egentligen ville veta?) och stack till angelica för att färga håret.. jag förstörde iaf inget hos henne =P men men.. imon blir det till att städa rummet och spela match... HATA ATT STÄDA!! men att spela match är iaf rätt kul =) men men.. hörs kanske imon.. eller snarare om ett tag =p jag är ju inte så bra på att skriva, som ni säkert har märkt.. nu har jag iaf skrivit av mig för en hel vecka =P pusshej på er alla! (förutom dom fula, mohaha)

veckans citat v. 2

mamma: nu är dildon i sängen, och pappa letar efterr gummit...

(förklaring: ebba kom med sin leksak som ser ut som en dildo,och la sig i sängen och pappa, som löste soduko, letade efter suddigummit)

=)

GRATTIS!!!

skulle bara säga grattis till Nea och Emelie som idag har tagit sina körkort!! Håll er undan från vägarna folk, här kommer dom!! =P

F'låt

Det var nu ett tag sen jag skrev i min lilla blogg... Förlåt mig så mkt... Men sen är det väl inte så många som läser den, så jag behöver inte ha överdrivet mkt på mitt samvete... Iaf... Nu ska jag börja publicera veckans kommentar, och eftersom att jag inte ksrev nån förra veckan kommer den här...


Veckans Citat v.1
jag(när jag kliar Sandras hund Eddie på magen):
ÖÖK! Sandra vad är det där? Jaha, det är Eddies pungkulor, jag trodde det var bajskorvar...

Skratta på ni, jag förstår er mkt väl....

Walk The Line

Nu fortsätter mitt arbete som låtsas-filmkritker.

Så, Walk The Line. Vad ska man säga som inte redan har blivit sagt? Mycket få människor tycks ogilla den, och jag går inte emot strömmen. En vacker film med mycket lidande, och bra skådespeleri. Det är inte för intet som Reese Witherspoon vann en Oscar för sin tolkning av June Carter.  Jag, som inte visste så mycket om Johnny Cash till en början, blev fascinerad och förvånad över hur filmen utvecklades. Jag var nära att börja gråta vissa gånger då Johnny tycktes drabbas av endast motgångar. Jag blev förundrad över hur en far kan vara så elak mot sin son som Johnnys far faktiskt var. Filmen började i tragedi, men slutade i lycka. Om man inte rycks med i denna filmen måste man nog vara känslokall.

Jag ger filmen 4.5/5, vilket ju faktiskt nästan är toppbetyg. SE DEN!

dagens (gårdagens blir det) citat

Jag: Jenny, jag tror han i videoaffären flirtade med mig. För när jag hyrde en film frågade han om mitt telefonnummer...

Den här kommentarer var dock endast ett skämt, så tro inget annat... Jag är inte SÅÅ korkad, som Emelie =P

She's The Man

Ska leka lite filmkritiker här... =P

Har då hyrt She's the man. En film som handlar om Viola (Amanda Bynes) vars tvillingbror, Sebastian, ska till London och spela med sitt band. Han har precis bytt skola, eftersom att han har skolkat för mycket. Då Violas tjejlag i fotboll läggs ner, och de inte tillåts spela med killarna, bestämmer hon sig för att klä ut sig till sin tvillingbor och försöka ta en plats i den nya skolans fotbollslag. Till råga på allt blir hon kär i sin rumskamrat, som i sin tur är kär i skolans snygging Olivia, som i sin tur har fallit för "Sebastian". Det verkar krångligt, men det reder upp sig när man ser filmen. Den innehåller inte gamla tråkiga sexskämt som man rodnar åt för att de är så dumma, utan den är snarare en rätt rumsren film, med många missförstånd och tabbar. Det finns tillfällen då jag vill krypa under täcket för att det är så pinsamt, men på något sätt skrattar man hellre åt det. Alla vet hur filmen slutar, precis så som alla andra tonårsfilmer, men ibland kan det vara helt okej, för det är ju trots allt en helt vanlig feel good- film, med en tvist inspirerad av Shakespears trettondagsafton. The old man has still got it =P

Ska jag ge den ett betyg också, för att fortsätta leka ännu mer seriös filmkritker? Okej då, =P Den får 3.5/5. Den är bra, och rolig. Men den är inte bäst =P


What to do...

...when you're bored?

A is for age: 15
B is for booze of choice: Champange
C is for career: Student, men pilot sen
D is for your dad's name: Johan
E is for essential items to bring to a party: Ett par snygga skor, och ett gott humör
F is for favourite song at the moment: Nån med M.J.
G is for favourite game: Skrupler är ju sketakul =)
H is for home town: Karlshamn
I is for instruments you play: Trummor? Jag kan iaf liiiiiiite.. =)
J is for jam or jelly you like: Hallon, på pannkakor eller i filen
K is for kids: Det är då 3 stycken... En liten, en mellan och en stor.. Har glömt vad dom heter.. En kille och två tjejer iaf... Eller?
L is for love: Ingen ='(
M is for mother's name: Marina
N is for name of your crush: Räknas Jocke? Njae...
O is for overnight hospital stays: Om man lägger ihop allt jag har varit på sjukhuset så blir det någon en månad eller två, men har aldrig sovit där
P is for phobias: Klaustrofobi, tunnelfobi, brofobi etc... Broar klarar jag om det är mörkt, och jag inte ser vattnet. Har enorm respekt för vattnet och dess krafter.
Q is for quotes you like:

Fuck off and die, du är för ful för mig, och din morsa går för en hundring.


R is for relationship that lasted the longest: Urhm... no comments =P
S is for somebody you like: Ebba!!
T is for time you wake up: så sent som möjligt
U is for underwear: vanliga... just nu kalsonger från björn borg(ssssch! säg inte det till nån!)
V is for vegetables you love: Morot, gurka, majs, räknas rostade kikärter med chilismak? =P
W is for weekend plans: Träffa Tuva, å sen sticka till F&F
X is for x-rays you've had: Många, många... orkar inte räkna upp alla =P
Y is for yummy food you make: Jag har MVG i hemkunskap, så jag kan inte laga mat =) 
Z is for zodiac sign: Skytt

Historiskt

Nu ska ni få se nått historiskt. Jag ska, för första gången, publicerat en sån där liten grej man sitter å skriver när man känner för det. Jag kan väl knappt kalla det en dikt, så jag vet inte vad jag ska kalla den. Skrevs för länge sen, för jag kommer inte ihåg när =P Liten såndär ful, rolig sak... Hoppas ni tkr om den. =) Kan tillägga att jag är jättekräsen med vad jag skriver, och att jag är sjukt underlig, eftersom att jag kan uttrycka mig bättre på engelska än på svenska. =P

Boys,
They Come,
They Go.
Boys,
they hurt you so.
Boys,
You Give Them Pleasure.
Boys,
They Can't Handle The Pressure.
Boys

snodd lista från Sofie

6 låtar du kan utantill.
I'm Yours
The Remedy
We Are The World
Three Little Birds
Only Diffrence Between....
SexyBack

6 finaste namnen (3 tjej- och 3 killnamn)
Tuva
Maximilian
Alva
Noel
Tindra
Alejandro

6 saker du inte klarar dig utan
Familjen
Ebba
Vännerna
Pengar
Kläder
Skor

6 saker du skulle vilja göra
Ta flygcertifikat
Rädda någons liv
Gå ner i vikt
Bli kär
Gifta mig
Säga förlåt till Sofie, för jag råkade fuska med listan... (NÖJD NU?)

6 saker du INTE vill göra

Döda någon
Krascha med ett flygplan
Dricka innan jag är 18
Dricka mig stupfull
Gå upp i vikt

6 saker som är gott
Choklad
Päronglass
Clementiner
Physalis
Hummer
Musslor

6 saker som INTE är gott
Laktris
Nubbe
Falukorv
Makaroner
Skolans mat
Kolsyrat vatten

6 bästa sakerna/händelserna 2006
SM-guldet
Ebba
Tuva
Kroatien
Jag fick se Bo Spellerberg
Kap Verde

GOTT NYTT ÅR

Så nu är vi då inne på ett nytt år med nya möjligheter... Nyårsafton firades stillsamnt hemma hos Martina... Trevlig kväll med massvis av raketer. Jag har iaf fått höra förra årets sista underbara kommentar när vi sköt raketer...

Sandra: Martina, tänd på mig!

Det var allt för tillfället... På återsyn